DS-Academie logo

Nieuwe NHG standaarden Atriumfibrilleren en DVT/Longembolie

20-03-2024
19:00 - 20:30 uur
1,5 punt in aanvraag

Schrijf u in voor een van de online, geaccrediteerde Cardiologie Kennis Sessies. In deze sessies zal de cardiovasculaire problematiek in de dagelijkse (huisarts) praktijk centraal staan.

Dagelijks komen er in uw praktijk patiënten op het spreekuur met (ernstige)  cardiovasculaire risicofactoren die, ondanks uw goede zorgen, toch een cardiovasculair event krijgen.  Hoe kunt u deze patiënten zo goed mogelijk zelf behandelen, maar ook hoe ziet de samenwerking met de tweede lijn er bij deze patiënten uit?

In de Cardiologie Kennis Sessies praten drie deskundigen, internist dr Marcel Hovens, cardioloog dr Martin Hemels en huisarts drs Sebastiaan van Beek, u aan de hand van casuïstiek en de NHG standaard u bij.

Op woensdag 20 maart van 19:00 tot 20:30 zal de Cardiologie Kennis Sessie gericht zijn op de patient met atriumfibrilleren en diverse comorbiditeiten, maar ook op de patient met DVT/Longembolie. Bij deze casuïstiek zullen de herziene NHG standaarden atriumfibrilleren en DVT/longembolie besproken worden. Daarnaast zullen de mogelijkheden voor u  als huisarts bij deze patiënten besproken worden, maar ook de samenwerking eerste en tweede lijn.

Accreditatie is in aanvraag bij ABC1, NAPA, NVvPO en VSR

Deze webinarserie bestaat uit twee delen. Dit live webinar op woensdag 20 maart en een live webinar op dinsdag 23 april waar de patiënt met hypercholesterolemie centraal staat. In het inschrijfformulier kunt u zich ook direct opgeven voor het webinar van 23 april.

Schrijf u hier in!

Vul uw BIG-nummer of NVvPO registratienummer in voor de accreditatie
Klik hier voor het privacy statement
NL/EDX/01/24/0007

Ook interessant voor u?