Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen?​

Handen ineen voor de oudere NVAF-patiënt

(Online) blended learning

Inleiding

Het aantal oudere NVAF-patiënten is de afgelopen tijd gestegen en aannemelijk is dat dit in de toekomst alleen maar meer zal toenemen. Deze verandering brengt, binnen en buiten het ziekenhuis, uitdagingen met zich mee waardoor de rollen van cardioloog, geriater en verpleegkundig specialist veranderen.

Wat betekent dit voor uw ziekenhuis? Wat betekent dit voor het zorgpad van de oudere patiënt? Hoe delen we deze zorg zo efficiënt en effectief mogelijk in? Allerlei vragen waar we tijdens deze nascholing met behulp van casuïstiek over zullen discussiëren met als uiteindelijke doel een optimale samenwerking, duidelijk zorgpad en optimale behandeling voor uw oudere NVAF-patiënt.

Opzet programma (totaal 1 uur)

  • Deel 1: een (online) multidisciplinaire bijeenkomst met een casusbespreking van een cardio- geriatrie patiënt met NVAF middels een video; in 3 delen met tussendoor interactie tussen de verschillende disciplines. De (online) bijeenkomst wordt georganiseerd door Daiichi Sankyo Nederland, ofwel als live bijeenkomst, ofwel via een online bijeenkomst. Optioneel kan een lid uit het multidisciplinaire behandelteam een modererende/voorzitters rol krijgen. 
  • Deel 2: een e-learning waarin de definitie van kwetsbaarheid, de oudere NVAF-patiënt en richtlijnen en klinische studies over antistollingsbehandeling bij de oudere NVAF-patiënt worden behandeld. De e-learning zal te volgen zijn op dsacademie.nl.

Lees meer over beroertepreventie met LIXIANA® bij NVAF patiënten

Scroll naar top

Aanmelden Blended learning